Prima sotie a lui Madalin Ionescu apare inca la evenimente mondene, dupa despartirea de fostul prezentator TV. Mihaela si-a pastrat look-ul pe care il afisa acum ani de zile!

Madalin Ionescu apare foarte des acum in lumina reflectoarelor, la diverse evenimente mondene. Putini stiu ca pana in martie 2011, fostul prezentator TV a fost casatorit cu Mihaela. Cei doi au avut parte de un mariaj fericit, doi copii minunati, dar au decis sa o ia pe drumuri separate.

Dupa 14 ani de mariaj, cei doi copii ai lor au ajuns in grija tatalui. Vedeta Kanal D si-a refacut apoi viata alaturi de Cristina Siscanu.

Dupa despartirea de prezentatorul TV, bruneta a preferat sa stea departe de viata publica. La un moment dat, aceasta a decis sa faca PR pentru un club sau magazine mici de haine. In anul 2016, Mihaela si-a facut aparitia la un eveniment monden.

Imbracata foarte sexy, intr-o tinuta neagra, care ii punea in evidenta picioarele si decolteul, aceasta a fost remarcata in public de catre magicianul Verdini, care a invitat-o pe scena, pentru a-i fi complice la un moment artistic, scria Libertatea.

La 42 de ani, Mihaela si-a vazut de viata sa, a continuat sa munceasca. Anul trecut, in 2017, fosta sotie a lui Madalin Ionescu a fost surprinsa in compania unui barbat, imbracata intr-o fusta mini care i-a pus picioarele lucrate in valoare. Mihaela si domnul misterios au fost fotografiati in timp ce se indreptau spre Teatrul Metropolis din Capitala. Relatia dintre cei doi pare a fi una de apropiere, intrucat fotoreporterii Click! au vazut-o pe Mihaela palmuindu-l in joaca pe barbat, scrie Click.

Drama prin care trece fiul lui Madalin Ionescu

Madalin Ionescu are trei copii de care este foarte mandru. Stefania, Filip si micuta Petra ii fac viata mult mai frumoasa fostului prezentator TV. Situatia este mai speciala cu baiatul lui Madalin Ionescu pentru acesta are probleme de sanatate.

Fostul prezentator TV a vorbit despre viata de familie, dar si despre cum si-a crescut copiii. Madalin Ionescu isi aduce aminte ca Stefania se trezea de 6-7 ori pe noapte, iar el era cel care se ocupa de ea, chiar daca venea foarte tarziu de la serviciu.

coral