Pavel Stratan a devenit cunoscut gratie muzicii sale. La fel si fiica sa, Cleopatra Stratan, lansata in showbiz inca de la varste fragede. Insa se stiu putine despre mama Cleopatrei, care evita aparitiile publice.

Pavel Stratan s-a bucurat de notorietate gratie muzicii sale si a lansat-o in showbiz si pe fiica lui, Cleopatra Stratan. Aceasta a devenit celebra inca de la varste fragede, iar hitul ei – ‘Ghita, te-astept diseara la portita’ – mai este fredonat si acum

Dar se stiu putine despre sotia artistului. Pe aceasta o cheama Rodica Stratan si evita aparitiile publice.

Este o prezenta discreta si se afiseaza rar inclusiv la evenimentele la care participa sotul ei, respectiv fiica ei.

Daca Pavel Stratan si fiica sa, Cleopatra, nu mai au nevoie de nicio descriere, putine se stiu despre sotia artistului. Rodica Stratan nu prea apare la evenimente si nu-i place sa fie in atentia presei.

Paparazzi Spynews au reusit, insa, sa o fotografieze anul trecut, in timp ce lua pranzul alaturi de sotul sau.

Explicatii despre lipsa femeii din spatiul public a oferit si Pavel Stratan. Acesta e spus si de ce prefera sa-si insoteasca fiica la fiecare eveniment.

    „Foarte multa lume intreaba «Da unde-i mama copiilor?». Asta este decizia ei, sa nu apara, insa mereu ne sustine.Inca este devreme sa o las singura, nu are 18 ani si sa-i mai fiu prin preajma. Stiu ca nu conteaza daca are 17-18, 19 ani, daca e rau copilul, poate si la 19 ani sa faca prostii. Dar Cleopatra cred ca niciodata nu o sa faca, o sa fie fetita la locul ei, cum si este, modesta si cuminte”, a spus artistul.

coral