What’s Up a ajuns la Sectia 17 de Politie, aseara, dupa ce intre el si Alice Badea – partenera de viata – a izbucnit un scandal care a atins cote extreme. Incatusat de politisti pentru ca l-ar fi muscat de mana pe unul dintre ei, impotriva artistului s-a dispus masura controlului judiciar.

La sectia de politie au ajuns, aseara, si parintii lui Marius Ivancea – What`s Up pe numele de scena, acestia fiind vizibil afectati de momentele dificile prin care trecea fiul lor. Speriati si avand miscari aproape necontrolate, parintii artistului s-au temut de tot ce poate fi mai rau intr-o astfel de situatie regretabila. Reamintim ca partenera de viata a lui Alice Badea a sunat la 112 dupa ce scandalul in locuinta a luat amploare, What`s Up prezentand urme ale altercatiei, insa – ulterior – nu a depus plangere impotriva acestuia.

Iesirile violente ale lui What’s Up sunt cunoscute inca din vremea  cand forma un cuplu cu fosta sotie, de care a divortat vara aceasta. Contactata telefonic Simina a ramas fara cuvinte pentru cateva secunde si a transmis ca este alaturi de Alice Badea in aceasta situatie delicata.

“Sunt socata! Din fericire, nu sunt implicata. Noi nu am mai vorbit de mult timp, eu am aflat de la voi de ceea ce s-a intamplat. Sunt uimita de cele auzite, nu pot sa comentez prea multe, pentru ca nu stiu ce s-a intamplat exact. Dar ce pot sa va spun este ca sunt alaturi de Alice”, a declatat Simina.

Dupa divort, What’s Up si-a descris suferinta in versuri

Pe numele din buletin Marius Ivancea, carismaticul artist a urcat pe contul sau de Instagram o filmare – dupa ce a divortat de Simina -in care a fredonat cateva versuri compuse in acea perioada. Apropiatii si fanii lui au fost impresionati de trairile si sentimentele pe care le-a transmis What’s Up in timpul scurtei inregistrari. Printre cei care i-au lasat un comentariu se numara Liviu Teodorescu si Roxana Vancea, care l-au felicitat.

Versurile piesei pe care artistul a compus-o in urma cu cateva ore sunt urmatoarele: “Doamne, vreau si eu un colt de Rai/ Am fost bun, dar nu e cum spuneai.
Amu… din cand in cand ma pun si-n locul Tau/ Vreau sa fiu corect, nu bun sau rau
Amu… multi au fost rai, eu tot i-am iubit/ Iar acum sunt singur si necajit / Amu… iarta-ma, Doamne, ca mai gresesc/ Si-mi pare tare rau ca mai ranesc./ Amu… Tananana Tananana”, a scris artistul.

coral