Prezentatorul de televiziune Catalin Maruta a dezvaluit cum este el dincolo de ecranul televizorului.

Intrebat cum este omul Catalin Maruta, cel in spatele reflectoarelor, perezentatorul de la Pro TV a declarat:

„Este un om simplu, un om care are norocul sa faca ceea ce ii place. Un om care se trezeste dimineata, care isi duce copiii la gradinita/scoala, care merge zi de zi la serviciu si pentru care serile perfecte inseamna timp petrecut in familie. E la fel de curios si in viata de zi cu zi, incapatanat, perfectionist, coleric, dar loial, corect, mereu dispus sa isi depaseasca limitele. Bineinteles, lista e lunga, dar ma voi limita la atat;)”.

Catalin Maruta a detaliat si cum arata o zi din viata sa de familie, alaturi de Andra si cei doi copii ai lor.

„Fiecare zi e perfecta in felul ei in familie la noi. Daca in mod normal copiii ne dau desteptarea si urmeaza programul deja cunoscut – dus la scoala/ gradinita, mers la serviciu, luat de la scoala/ gradinita, in zilele libere tot ei sunt cei dupa care ne ghidam activitatile. Ne jucam impreuna, mergem la teatru, la locuri de joaca, iar daca sunt cateva zile libere la mijloc, preferam sa le petrecem tot in patru, la munte sau la mare”, a spus moderatorul pentru andraonline.ro.

Chiar si cand e vorba de vacante, Catalin Maruta si Andra pun copiii pe primul plan:
„Alegem destinatiile tinand cont de copii. Sa nu fie vorba de zboruri lungi, sa gasim camera mai spatioasa, locatia sa aiba un meniu cat mai variat, dar si sa putem face cat mai multe activitati impreuna. Mie imi place foarte mult Spania, de aceea este si una dintre destinatiile turistice preferate de mine si de Andra. Nu doar peisajele de acolo sunt pe placul meu, ci si bucataria lor specifica, traditiile lor”.

In urma cu ceva vreme, Catalin Maruta a ramas fara cuvinte la gestul facut de fiica lui, Eva. La nici 4 ani, micuta si-a luat tatal in brate, l-a pupat duios si i-a multumit ca a comandat zapada pentru ea, ceea ce a facut-o extrem de fericita.

„O duceam pe Eva la gradinita si mi-a zis sa facem o poza sa i-o trimitem lui mami. I-am zis ca da, facem poza si am intrebat-o de ce vrea sa facem poza. M-a pupat si mi-a zis: «Pentru ca ai comandat tu zapada si uite avem zapada». I-am zis ca da, eu am comandat zapada asta si sa ma mai pupe o data', ne-a povestit Maruta, completand ca atat Eva, cat si David sunt innebuniti dupa iarna si dupa zapada, asteptand in fiecare an sa se dea cu sania.

Andra si Catalin Maruta formeaza unul dintre cele mai unite cupluri de vedete din showbiz-ul romanesc. S-au casatorit in anul 2008. Andra si Catalin Maruta au impreuna doi copii: David si Eva.

coral