Tavi Clonda a dat detalii despre cum este viața partenerei sale de viață, Gabriela Cristea, după ce aceasta a adus pe lume cel de-al doilea copil.

„În prima zi când s-a născut micuţa, am dus-o pe Victoria la spital. La spital nu o băga în seamă, iar căruciorul l-a împins. Acasă s-a schimbat. Când plânge se vede că i se rupe sufletul, spune bebe, bebe. Victoria vrea atenţie şi noi îi oferim.

Gabriela se trezeşte din 3 în 3 ore. Te obosesc şi programul şi operaţia. Am fost la control cu cea mică după patru zile. S-a luat lumea de noi că de ce a ieşit lăuza din casă. Am fost la control, că nu poate să vine controlul la tine”, a spus Tavi Clonda la postul de televiziune Antena Stars.

Prezentatoarea de televiziune a devenit mamă pentru a doua oară duminică, 17 martie, când a adus pe lume o fetiță. Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care mai are o fetiță, Victoria. Imediat după ce soția sa a născut a doua oară, Tavi Clonda a făcut declarații despre starea vedetei și a bebelușului lor. Cea de-a doua fetiță a cuplului Gabriela Cristea-Tavi Clonda se va numi Thea Iris Selena.

coral