News Flash:

Cum facem macrou marinat

31 Iulie 2017
715 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6559 RON (0.0000)
USD: 3.9517 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
macrou
INGREDIENTE

3 pesti macrou (congelat)
3 cepe
1 lingurita de zahar
1 lingura de sare
3 linguri de otet
2 linguri de ulei (sau ulei de masline cu putin suc de lamaie)
2-3 frunze de dafin
3 catei de usturoi
1 lingurita de ienibahar
piper mix (macinat) dupa preferinte

MOD DE PREPARARE

Decongelati pestele doar un pic, atat cat sa il puteti taia (in asa mod este foarte simplu de lucrat cu el).
Taiati ceapa rondele.
Taiati usturoiul felii subtiri.
Taiati pestele rondele de aproximativ 1 cm.
Intr-un bol adanc, amestecati cu grija macroul cu restul ingredientelor.
Asezati pestele in borcane care se inchid etans (noi am obtinut 2 borcane – unul mic si unul mai mare) si dati-le la frigider pentru o zi (intre timp, agitati borcanele de cateva ori).
A doua zi, macroul marinat este gata pentru a fi servit! Savurati cu placere!
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ingrediente macrou zahar sare otet ulei dafin usturoi ienibahar piper
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0881 (s) | 22 queries | Mysql time :0.030810 (s)