Cazul legat de sotia-vulpita a atras atentia publica, in ultimele zile, dupa ce tanara de 22 de ani a mers la Acces Direct si a acuzat ca a fost violata de trei barbati. Dar, ce sa vezi, de fapt, totul se intamplase cu consimtamantul ei, lucru care s-a aflat ulterior.

Veronica, tanara de 22 de ani, este casatorita cu Viorel, un barbat mai mare cu multi ani decat ea. Cei doi au impreuna si o fetita de doi ani, iar cazul lor a devenit cunoscut, dupa ce tanara a mers la Acces Direct pentru a-si spune asa zisa drama.

S-a dovedit, in cele din urma, ca a mintit, recunoscand in fata sotului ei si a intregii tari ca si-a inselat barbatul. Acum, un detaliu extrem de interesant a iesit la iveala despre sotia-vulpita, asa cum si-a ”castigat” numele.

Pe Facebook, unde i-a si cunoscut pe barbatii care i-au devenit amanti, Veronica nu mentioneaza deloc faptul ca este casatorita sau ca are un copil acasa. Din contra, tanara de 22 de ani mentioneaza faptul ca este singura, tocmai pentru a atrage atentia barbatilor.

Dupa un scandal care a durat zile la rand, sotia-vulpita a fost iertata de sotul sau. Parintii lui Viorel, in schimb, nici nu vor sa auda de o reintoarcere a Veronicai in casa lor, dupa ce, spune soacra sa, tanara de 22 de ani le-a facut de rusine numele in sat.

”Viorel e bine primit acasa, dar ea nu, ca m-a facut de rusine in sat. Nu mai pot sa ies sa iau paine. Viorel, te rade toata lumea. Cand vii acasa continuam sedinta cu tine. Veronica, ai facut de rasul lumii. Am cautat-o jumatate de noapte. Daca vor sa plece amandoi, buni plecati sa fie”, a spus mama lui Viorel la ”Acces Direct”.

coral