Bianca Dragusanu si partenerul ei, Alex Bodi, au o legatura foarte speciala. Recent, cei doi au luat bilete de avion si au mers direct catre Singapore, unde iubitul ei are mai multe treburi de facut, legate de munca.

Imbracata ca de vara, cu parul prins si castile pe urechi, Bianca Dragusanu a fost surprinsa in timp ce lua cina si viziona, cel mai probabil, un film. Cei doi cu siguranta au mers la clasa I cu avionul, avand in vedere conditiile de care au facilitat cei doi indragostiti. Ba mai mult, cei doi au avut parte si de un cadru romantic, caci pe masuta pe care Bianca Dragusanu servea cina avea aprinsa si o lumanare!

”Cina alaturi de tigrul meu in ceruri”, a scris Bianca Dragusanu pe retelele de socializare. Imaginea a strans imediat peste 5000 de aprecieri din partea admiratorilor.

Bianca Dragusanu a aparut pentru prima oara la TV in urma cu ani, la emisiunea Din Dragoste, pe care o prezenta Mircea Radu. A devenit cunoscuta in lumea mondena dupa ce s-a aflat de relatia sa cu designerul Catalin Botezatu. Ulterior, a avut o relatie cu fostul fotbalist Adrian Cristea. Bianca Dragusanu a fost casatorita pentru o scurta perioada de timp, cu Victor Slav. Dupa ce si-au reinnodat relatia, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetita, Sofia Natalia. Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au despartit din nou anul acesta. Dupa separare, vedeta de televiziune si-a gasit linistea in bratele unui tanar plin de bani, Tristan Tate, insa povestea lor de amor nu a durat prea mult.

coral