News Flash:

Cum mananci maslinele cu samburi la restaurant

20 Ianuarie 2014
1032 Vizualizari | 0 Comentarii
Nu stii cum sa le mananci si le lasi in farfurie, desi iti fac cu ochiul? Nu mai face greseala asta. Conform regulilor de bune maniere, exista 3 reguli simple pe care sa le respecti, in functie de situatie.

1. Maslinele sunt, in principiu, finger foods. Adica acele gustari servite ca aperitiv sau ca garnitura pe care le poti manca direct cu degetele. Asa ca serveste-le cu incredere. Maslinele mici le poti baga direct in gura, iar pe cele mai mari le poti manca din doua muscaturi. Samburii se inlatura cu degetele si se pun pe marginea farfuriei.

2. Daca sunt intr-un cocktail, cum este cazul celebrului Martini, se bea toata bautura, iar maslina este consumata prin inclinarea paharului. Daca ai o scobitoare, poti sa o servesti oricand.

3. Daca maslinele sunt parte dintr-o reteta, se consuma intocmai ca preparatul respectiv. Adica, daca vorbim de o salata, se manananca cu furculita, si tot asa este indepartat si samburele.

Sursa: obiectiv.info



Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1000 (s) | 33 queries | Mysql time :0.017438 (s)