News Flash:

Cum s-a imbracat Carmen Iohannis in prima zi de scoala! Sotia presedintelui a preluat o noua generatie de elevi. FOTO

10 Septembrie 2018
561 Vizualizari | 0 Comentarii

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, a preluat, luni, o noua generatie de elevi care incep liceul la Colegiul ”Gheorghe Lazar” din Sibiu, dupa ce, vara aceasta, elevii pentru care era diriginta au absolvit.

Carmen Iohannis a participat, luni, la festivitatea de deschidere a anului scolar la Colegiul National "Gheorghe Lazar" din Sibiu, unde ceremonia a inceput la ora 10.00.

 "Pasim plini de optimism si speram sa ne realizam toate planurile pe care ni le stabilim in aceasta zi. Fiind an centenar, sigur ca aspiratiile noastre vor fi si mai inalte si sper ca in acest an sa le atingem, in cea mai mare masura. E o zi foarte bucuroasa, pentru ca ma intalnesc cu fostii elevi, ma asteapta aicea, si preiau o clasa de boboci, clasa a IX-a E, pe care sper sa ii conduc pana cand se poate spre sfarsitul acestui liceu. Va doresc tuturor sa aveti bucuria zilei de astazi in suflete si pe parcursul anului care urmeaza", a declarat Carmen Iohannis.

Carmen Iohannis anunta, saptamana trecuta, ca va preda in continuare la Sibiu si spunea ca va reveni "cu mare drag" la scoala.

Carmen Iohannis preda limba engleza la Colegiul National "Gheorghe Lazar" din Sibiu, iar in anul scolar trecut a fost diriginta la o clasa a XII-a.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Video