Nikita a fost, fara doar si poate, unul dintre cele mai expresive personaje mondene de pe scena showbiz-ului romanesc. De aproape zece ani, vedeta a parasit insa Romania si isi vede linistita de viata in Spania. Iar cel mai important lucru pentru ea sunt cele doua fiice ale sale.

Mihaela Ispas, asa cum este trecuta in buletin Nikita, a parasit plaiurile mioritice in urma cu aproximativ zece ani si s-a stabilit in Malaga, Spania. Vedeta care a fost poreclita si ”femeia cu suflet de barbat” se mandreste foarte mult cu fiicele ei, Cristina (10 ani) si Vanesa (4 ani).

”Tatii lor au disparut, dar Dumnezeu mi-a daruit fericire si noroc. Sunt foarte fericita ca mi-a daruit Dumnezeu doua fetite frumoase, sanatoase si norocoase. Este posibil sa urmeze si cel de-al treilea copil. Nu exclud varianta de a mai ramane insarcinata. Doresc tuturor mamelor puternice si independente norocul si fericirea pe care Dumnezeu mi le-a daruit”, a declarat Nikita.

A castigat la loto!

In urma cu cativa ani, Nikita si-a incercat norocul la loto, iar, fara sa se astepte la acest lucru, vedeta a reusit sa ”impuste” o suma frumoasa.

”Am jucat la Paga Extra, iar, dupa ce am pus bilete de 2 euro fiecare, am castigat. Aveam biletul de doua zile, dar nu stiam ca am castigat. M-a intrebat un prieten daca nu cumva alea sunt numerele puse de mine si cand am verificat am avut o surpriza. In mana am luat trei mii de euro, iar timp de sase ani voi avea, in fiecare luna, cate cinci mii de euro“, a povestit Nikita.

coral