News Flash:

Cum sa cureti rapid petele de BERE, mustar, ketchup sau carne de pui

2 Decembrie 2013
902 Vizualizari | 0 Comentarii
Craciunul si Revelionul sunt tot mai aproape si, daca nu vei fi chiar tu cel care gateste pentru cei dragi, sigur vei lua masa la un restaurant. Daca se va intampa sa-ti patezi hainele cu sosuri, bere, ori carne, iata care sunt cele mai eficiente metode de curatare, scrie obiectiv.info.

Bere

Petele de la bere trebuie mentinute ude cu apa rece. Ca sa le indepartezi, trebuie sa amesteci doua cesti de apa cu doua linguri de otet si putin detergent de vase. Aplici acest amestec pe pata si clatesti.

Ketchup

Este o pata pe care trebuie sa o cureti cat mai repede. Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa pui pata sub apa rece si sa freci cu un burete. Pune putin detergent de rufe pe pata, dupa care clateste din nou cu apa rece. Dupa aceea, pune la inmuiat in apa cu detergent timp de 30 de minute si clateste.

Carne de pui

Acopera pata de carne in amidon de porumb timp de 15 minute. Apoi, clateste haina cu apa rece si spal-o.

Mustar

Mai intai, sterge cat de bine poti tesatura de mustar. Dupa aceea, clateste cu apa, aplica detergent lichid pe pata si clateste din nou. Abia la sfarsit trebuie sa speli haina normal.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

craciunul revelionul patezi hainele bere ketchup mustar
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0646 (s) | 23 queries | Mysql time :0.010287 (s)