Elena Udrea se bucura de o viata insorita in Costa Rica, alaturi de iubitul si fetita ei. Condamnarea pe care a primit-o in Romania nu pare sa-i umbreasca fericirea, iar la fiecare iesire in oras are grija sa imortalizeze momentul si sa arate asta tuturor.

Adrian Alexandrov a facut eforturi pentru a fi alaturi de Elena Udrea in tot timpul petrecut in inchisoare ajutand-o sa treaca peste probleme, iar un motiv in plus a fost si micuta lor. De altfel, fericiti pentru ca se pot bucura de viata impreuna, la fiecare iesire se pozeaza si posteaza pe retelele de socializare.

Detaliul care a atras atentia in cea mai recenta poza este rochita super sexy pe care Elena Udrea a ales s-o poarte, alba, decoltata si foarte scurta.

Udrea a declarat in nenumarate randuri cat este de fericita de cand a devenit mama.

”In ciuda tuturor prezicerilor, cum ca va fi baiat, atunci am stiut ca va fi fata. In plus, e si numele mamei mele, care este in culmea fericirii ca va deveni bunica, in sfarsit. Deja ii cumpara rochite si pantofiori. Eva a venit ulterior, ca o revelatie. Se si potriveste cu cel de familie, pentru ca va purta numele tatalui ei. Eva Maria are o rezonanta biblica puternica, ceea ce cred din nou ca nu este intamplator”, a povestit fostul ministru al Turismului.

coral