Catalin Botezatu a fost diagnosticat cu o boala foarte grava si medicii fac tot posibilul sa il puna pe picioare. Momental celebrul creator de moda are dureri crunte si nu a mai mancat de zile bune. Acesta se recupereaza la o clinica din Turcia, unde a fost operat de urgenta, noteaza HUFF.RO.
Care este starea lui Catalin Botezatu in acest moment – ”Nu a mai mancat de 4 zile”

Potrivit cancan.ro, Catalin botezatu a fost operat d eurgenta la o clinica din Istanbul si acum se recupereaza. Durerile pe care le indura sunt foarte mari, insa medicii i-au dat sperante si spun ca lucrurile decurg bine. Lui Catalin i-a fost extirpata o tumora foarte mare care ii punea viata in pericol. Operatia a durat nici mai mult nici mai putin de 6 ore, timp in care o echipa de specialisti a facut tot posibilul sa il salveze.

”Efectiv am trecut pe langa moarte, am oprit cancerul. Nu credeam ca o sa am niste dureri atat de mari, simteam dureri in tot corpul“, a declarat Botezatu. Se pare ca acesta avea dureri mari de mai bine de jumatate de an si s-a operat de apendicita la sfatul medicilor. Durerile au persitat si asa Bote a descoperit ca problema este una mult mai serioasa.

”Nu a mai mancat de 4 zile, iar apa a baut abia astazi. Nu s-a putut odihni din cauza durerilor foarte mari pe care le are acum, in perioada de recuperare. Operatia a fost insa un succes. Azi a facut si primii pasi… Medicii nu i-au permis accesul la telefon, sustin ca este o sursa de radiatie si vor s-o elimine in aceasta perioada. De asemenea, Catalin este supravegheat tot timpul de catre o echipa de medici”, a declarat o persoana apropiata de celebrul creator de moda, pentru cancan.ro

Desi interventia a fost un real succes, Catalin Botezatu inca nu si-a revenit complet si se lupta in continuare cu durerea.

coral