A devenit o tradiție ca la sfârșit de an, copiii care iubesc inotul să participe la o competiție a bucuriei, la finalul căreia, toți sunt recompensați cu medalii, diplome si cadouri de la Mos Craciun, cu sprijinul Salina Turda si Primariei Turda, iar cei mai mici sportivi , care inoata fara centura sau pluta vor primi cupa Inotatorului Turdean 2019.

Asadar , maine , 14 decembrie 2019 , Bazinul de Bazin Inot Turda este inchis pentru public , deoarece va avea loc concursul de natatie CUPA INOTATORULUI TURDEAN editia a-VII-a , invitat de onoare fiind MOS CRACIUN !
La acesta competitie s-au inscris la start 260 sportivi care sunt antrenati de catre instructorii de inot ai Bazinului de Inot Didactic Turda, Clubului Copiilor Turda si ai Clubului sportiv Musashi Campia-Turzii .

Mai participa si alti sportivi inscrisi pe liste individuale din localitatile Cluj-Napoca , Ocna-Mures, Ludus, precum si din satele limitrofe Mihai-Viteazul, Moldovenesti si Copaceni acestia fiind antrenati de catre instructori de inot si profesori de educatie fizica si sport din scoli .
Va asteptam maine cu drag , nu numai noi , ci chiar si MOS CRACIUN !!!

coral