News Flash:

Cursuri gratuite de initiere in utilizarea calculatorului pentru seniorii Clujului, la Biblioteca Octavian Goga

11 Octombrie 2016
846 Vizualizari | 0 Comentarii
Cursuri gratuite la Octavian Goga

Biblioteca Judeteana „Octavian Goga", institutie de cultura aflata sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj, invita publicul interesat sa se inscrie si sa participe la cursurile de initiere in utilizarea calculatorului si Internetului pentru varstnici „Seniorii si calculatorul".

Scopul cursului este de a ajuta aceasta categorie de varsta sa se adapteze la cerintele societatii informationale si sa invete sa isi petreaca intr-un mod eficient timpul in spatiul virtual. In cadrul acestuia, participantii primesc notiuni fundamentale de procesare text, de navigare pe Internet si de utilizare a postei electronice. Activitatile se desfasoara la Centrul Judetean de Formare Biblionet al bibliotecii, sediul central precum si la Filiala „Traian Brad", str. Izlazului nr. 18.

 "Consider aceste cursuri ca fiind extrem de utile intrucat raspund pe deplin obiectivului nostru de a facilita accesul la cunoastere, indiferent de varsta, motiv pentru care vom continua sa derulam periodic asemenea programe de instruire", a declarat Alin Tise, presedintele CJ Cluj.

Cursul este gratuit, iar intalnirile sunt cate doua ore zilnic timp de o saptamana. Doritorii se pot inscrie la acest curs de initiere completand un formular de inscriere la secretariatul bibliotecii, sediul central, etajul I, Calea Dorobantilor nr. 104, seriile fiind formate pe masura completarii grupelor.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cursuri gratuite octavian goga
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1391 (s) | 36 queries | Mysql time :0.035401 (s)