In ultimele saptamani, anchetatorii au perchezitionat casa lui Gheorghe Dinca in repetate randuri pentru a gasi diverse probe ca barbatul le-a ucis pe Luiza si Alexandra. Spre exemplu, la parterul imobilului, in atelier s-a descoperit o cutie. Ce s-a gasit inauntru schimba total cursul anchetei.

“In acea cutie erau cinci sau sase cercei, care pareau a fi din aur, si care erau pastrati de Gheorghe Dinca. Cerceii nu au fost recunoscuti de nimeni. Gheorghe Dinca ar fi spus la momentul respectiv ca ar fi ai sotiei”, a spus Berta Popescu, senior editor Antena 3.

Altfel, DIICOT a anuntat oficial, inca de luni, ca Gheorghe Dinca a fost transferat din Arestul IPJ Olt in Arestul Preventiv din Capitala pentru noi audieri, dar si pentru a fi supus unei analize comportamentale efectuate de catre specialistii IGPR si pentru o examinare psihiatrica.

Gheorghe Dinca a sustinut, de la inceputul anchetei din casa sa din Caracal, faptul ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu (15 ani) si pe Luiza Melencu (18 ani), apoi le-a incinerat.

coral