News Flash:

Cuvinte de lauda din partea executivului turdean, dupa Cupa Salina Turda la inot

19 Octombrie 2015
1146 Vizualizari | 1 Comentarii
Salina Turda
Organizarea de catre S.C. Turda Salina Durgau S.A., Bazinul de Inot Didactic Turda in colaborare cu Cluburile sportive de inot din Municipiul Turda a celei de - a II-a editii a Cupei Salina Turda, reprezinta un motiv de bucurie pentru inotatorii care au urcat pe podium, primind felicitarile cuvenite pentru intreaga pregatire sportiva demonstrata.

Totodata, consideram ca pentru Municipiul Turda organizarea concursului de natatie desfasurat in data de 17, respectiv 18 octombrie 2015, reprezinta un eveniment deosebit care promoveaza orasul Salinei si prin activitatea competitionala care a avut drept finalitate mentinerea spiritului competitiv al inotatorilor.

Primaria Municipiului Turda reprezentata prin intermediul domnului Primar Tudor Stefanie transmite pe aceasta cale felicitarile conducerii si intreg personalului angrenat in organizarea si desfasurarea acestei editii, aratandu-ne sustinerea pentru editiilor ce vor urma.

De asemenea, executivul turdean felicita inotatorii participanti, apreciind munca, devotamentul si motivatia pe care acestia le-au aratat in cele doua zile de concurs, transmitandu-le succes la concursurile la care vor participa.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

municipiul turda tudor stefanie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

marian  | #16863
Pentru toate localitatile! Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent numai oameni extrem de seriosi si interesati colaboreze cu noi, pentru a lucra in timpul liber sau full-time, la alegere, in asa fel incat sa obtina castiguri imediate, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: mariannicolae96@yahoo.com
Adauga comentariu

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1367 (s) | 34 queries | Mysql time :0.047913 (s)