Cunoscutul om de televiziune Dan Negru a dat de pamant cu Catalin Negreanu, fiul Zinei Dumitrescu, pentru ca si-a lasat mama, in ultimii ani din viata, intr-un azil.

„Nu e politically-correct, dar i-as pedepsi pe copiii care-si arunca parintii in aziluri de batrani! Dostoievski o zicea bine: „Pentru ca singuratatea e locul de joaca al diavolului, la batranete, gologanii sunt mai de pret decat copiii…’ Cu Zina Dumitrescu pe cand radea in show-uri de divertisment”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Zina a vorbit cu fiul ei inainte sa moara

Zina Dumitrescu a murit joi, 28 martie, intr-un azil din Ghermanesti, unde a fost internata de fiul ei in urma cu mai multi ani. Inainte de a parasit aceasta lume, Zina Dumitrescu a discutat pentru ultima oara cu copilul ei.

„A vorbit la telefon cu fiul ei, Catalin, cu 20 minute inainte sa se stinga. Au plans amandoi, a fost emotionant. In ultima perioada, a fost vizitata saptamanal de fostele ei eleve, Valentina Pelinel si Dana Androne, care ii aduceau fructe, dulciuri, stateau de vorba cu ea si incercau sa ii ridice moralul’, a declarat Ion Cassian, patronul azilului.

coral