Dana Razboiu a lamurit situatia cu privire la presupusul divort de sotul ei, mai mare cu 17 ani. Fosta prezentatoare tv a declarat ca este dezamagita de tatal copiilor ei, insa nu se pune problema unei despartiri.

Reactia vedetei vine dupa ce  in presa au aparut informatii cum ca aceasta  s-ar fi certat cu sotul ei chiar in receptia hotelului in care au fost cazati in vacanta.

„Nu suntem divortati! Ma gandesc la copii si la ce am de facut ca sa le fie lor bine. Daca lor le e bine si mie imi este bine. Sunt foarte dezamagita de el si de felul in care imbatraneste. Face 60 de ani si cred ca e o varsta la care ar trebui sa ai mai multa intelepciune. Sunt cu 17 ani mai tanara decat el, dar pentru unii barbati tot nu e suficient, au relatii cu femei cu 30 de ani mai tinere. E o suferinta asta pentru mine. Nu spun nimic de multi ani, dar acum vreau macar sa fiu lasata sa-mi exprim dezamagirea. Atat. Dezamagirea”, a spus Dana Razboiu la Antena Stars.

Dana Razboiu s-a declarat incantata de vacanta pe care a petrecut-o alaturi de cei doi baieti ai sai. Insa, in mesajul postat pe internet, vedeta a dat loc speculatiilor cum ca ar avea probleme cu partenerul de viata.

coral