Scandal monstrous in lumea manelistilor, cu Dani Mocanu in prim plan! Celebrul cantaret fusese invitat intr-un club romanesc din Marea Britanie pentru a face spectacol, dar situatia a degenerat, in urma unui conflict cu un interlop la fel de celebru.

Dani Mocanu a plecat, de Craciun, alaturi de formatia sa in Marea Britanie, pentru a sustine un concert, intr-un club romanesc. In acelasi timp, managerul localului il angajase sa cante si pe Miraj, var al fostului lider interlop Cristofor Duduianu, decedat cu putin inainte de Sarbatori, scrie spynews.ro.

Miraj i-ar fi injurat pe instrumentistii lui Dani Mocanu, in timpul spectacolului oferit de acestia, moment in care intre doi interpreti de manele a avut loc un conflict verbal. Discutia a degenerat repede, iar in sprijinul lui Miraj au sarit mai multi clienti, membri si apropiati ai clanului Duduienilor, care l-ar fi bruscat pe Mocanu.

Potrivit unor martori, Dani ar fi luat un cutit de la unul dintre bodyguarzi si s-ar fi dus peste Duduieni, ca sa „discute”. Scandalul, care putea avea urmari extrem de grave, a fost aplanat, in cele din urma, dupa ce Dani Mocanu a sunat un lider interlop din Capitala, care a intervenit printr-un mesaj video.

coral