Dani Oti si Razvan Simion au oferit astazi un interviu de senzatie. Cei doi prezentatori ai matinalului de la Antena 1 au vorbit despre inceputurile lor la radio, povestea nestiuta a siglei de la „‘Neatza cu Razvan si Dani”, dar si cum au reusit sa se mentina in preferintele romanilor. La un moment dat insa, Dani Otil a mentionat un subiect delicat in viata oricarui prezentator TV: “demisia”.

Dani Otil a vorbit despre demisia de la Antena 1

Invitati la sediul “Paginii de Media”, Dani Otil si Razvan Simion au raspuns unor intrebari mai mult sau mai putin indiscrete puse de jurnalistul Petrisor Obae. Cu putin timp inainte de a incepe sirul acestora, editorul de la “Pagina de Media” i-a anuntat atat pe cei care priveau live-ul pe Facebook, dar si pe cei doi prezentatori ca pot da share video-ului, iar atunci a venit si reactia neasteptata a lui Dani Otil.

“Inainte de a incepe discutia, catre cei care se uita daca voi considerati ca aceasta discutie poate aduce lucruri interesante – imi spunea Dani inainte ca o sa aduca – share catre prietenii vostrii pe Facebook. Chiar, share si voi, daca aveti la indemana telefoanele. (…)”, a spus Petrisor Obae.

Dani Otil i-a raspuns prompt, spunand ca el va distribui ceva pe pagina lui de Facebook doar atunci cand isi va anunta demisia.

“Eu dau share cand imi anunt demisia”, a spus Dani Otil in gluma, cel mai probabil.

“Deci, incepem cu un breaking news…”, a comentat amuzat Petrisor Obae.

“Te rog (n.r.: rade)”, a afirmat Dani Otil.

Intrebati care e secretul prin care au reusit sa ramana in topul preferintelor romanilor in materie de emisiuni de dimineata, cei doi prezentatori au spus ca naturaletea, simplitatea si faptul ca aproape nimic nu este regizat.

“E si unul pentru care nu dam multe interviuri (n.r.: despre emisiunea «‘Neatza cu Razvan si Dani»). Noi povestim foarte multe din vietile noastre acolo, la TV; oamenii au crescut cu noi, oamenii au trait cu noi etc si oamenii cam stiu raspunsurile. Rar sunt interviuri atat de speciale, incat sa abordeze o latura total diferita. (…).

«Neatza» e construita pe o structura vie, exact ca viata unui grup de prieteni. Sigur, nu suntem friends si nici nu avem pretentia asta, si nici nu ne-a scris un sobor de scenaristi emisiunea vreodata.  Noi nu stim niciodata ce vom povesti in emisiune. Prefer sa nu stiu ca Razvan va povesti ceva de cand aveam 14 ani si am fost la munte, astfel incat reactiile mele sa fie normale. Si este o treaba destul de studiata. (…).”, a declarat Dani Otil.

“Noi avem un schelet, pe care contruim in fiecare dimineata, am mai spus asta. Avem aceeasi echipa de 11 si cu unii dintre ei de aproape 14 ani. Ei stiu ce au de facut si, cumva, eu impreuna cu Dani avem confortul de a ne baza pe niste super profesionisti ca sa dam drumul ecuatiei. (…).”, a completat Razvan Simion.

Prietenul lui Dani Otil “a mai dat putin din casa” in cadrul interviului: “Uite, in ultimele zile, am gasit un nou slogan: «Neatza cu Razvan si Dani, sigura emisiune de televiziune cu mic dejun inclus». Adica ne gandim sa mergem in zona asta de ospitalitate, sa facem doua cabane: «Cabana Razvan» si «Cabana Dani». Si sa avem la batranete, nu-i asa, grupuri de turisti, d-astia de observa pasari migratoare. Huh, cum ar fi? Colegii mei au zis ca: «Da» (n.r.: o sa mai vina lumea la «Razvan si Dani»), o sa fie azil…”.
Dani Otil, informatii nestiute despre sigla matinalului de la Antena 1

Peste cateva zile matinalul de la Antena 1 implineste 11 ani, iar astazi, au fost dezvaluite cateva informatii despre sigla emisiunii „‘Neatza cu Razvan si Dani”. Cel care a desenat cele doua rotite care se misca incontinuu atunci cand matinalul ruleaza la TV este Dani Otil. Potrivit marturisirilor lui, sigla a fost facuta in urma cu 19 ani.

“Uite un lucru pe care nu-l stii sau poate nu l-ai vazut nicaieri. Lumea ma intreaba: «De ce Razvan si Dani si nu invers?». Sigur ca lucrand in radio aveam gingle-uri cu numele noastre si am descoperit ca «Razvan si Dani» se poate canta si «Dani si Razvan», nu. Dar, la baza… de baza… este faptul ca sigla cu cele doua rotite e facuta de mine in 1999 – 2000, prin 2000. Cand eram la Timisoara si lucram la radio. Si-am facut o sigla, mai mult in joaca… sunt doua rotite zimtate, care functioneaza doar impreuna. O roata zimtata singura nu e nimic, mai bine o faci disc.

Si i-am propus-o lui Razvan. Si m-am gandit foarte mult timp in dimineata zilei – el venea la cafea – : «Ba, as putea s-o fac si invers», dar: «Cat de penibil as fi, eu s-o desenez si sa ma pun primul?».”, a marturisit Dani Otil

Razvan Simion a mai dezvaluit: “El a apucat s-o deseneze si, daca te uiti atent, seamana cumva cu noi: unul este mai uimit si unul este usor mai focusat, mai incruntat. Si el a apucat s-o deseneze pe-a mea prima, asta e singura explicatie. Si suna mult mai bine. Adica: «Razvan si Dani» suna mult mai bine, trebuie sa recunosti chestia asta”.

Prietenul si colegul sau de prezentare a intervenit si a spus ca lumea s-a obisnuit cu aceasta formula.

“Plus, ca nu m-am gandit ca o sa rezistam atat de multi ani. In 2000, am zis ca fac o sigla care o sa tina doi ani si aia e! Dupa aceea, ma pun pe mine primul. Sau doar pe mine. Eu si acum sufar pentru dimineata aia”, a mai spus in gluma Dani Otil.

coral