Razvan Exarhu a fost invitatul emisiunii ”Rai da` Buni” si, la un moment dat, acesta a adresat o provocare celor doi moderatori. Razvan si Dani au fost luati prin surprindere, iar Dani Otil a oferit un raspuns antologic.

In timpul emisiunii, in stilu-i caracteristic, Razvan Exarhu a lansat celor doi modratori urmatoarea provocare: ”Ce putere supraomeneasca v-ati dori sa aveti?”

Bineinteles, o astfel de intrebare poate fi punctul de plecare al unor raspunsuri fenomenale, iar regula nescrisa a fost confirmata chiar de Dani Otil. Acesta i-a raspuns lui Exarhu ca ar dori sa zboare, insa a lasat subtilitatile deoparte si a oferit ceea ce am putea numi un ”raspuns cu directie”. Iar cel vizat, fireste, este chiar ”zburatorul”Felix Baumgartner, iubitul Mihaelei Radulescu.

”As vrea sa zbor, sa am apripi sa zbor. Pur si simplu sa zbor, sa fac fal-fal”, a marturisit Dani.

Razvan Exarhu: ”Avea mereu nota scazuta la purtare”

Razvan Exarhu s-a nascut la 29 iulie 1969, in Braila, intr-o familie de artisti, tatal sau fiind actor-papusar la Teatrul de papusi din Braila, si totodata cantaret la pianina. Fire rebela, Razvan Exarhu are o nemultumire constanta fata de sistemul inflexibil din scoala si din liceul Gh. M. Murgoci pe care l-a urmat in orasul natal. Intr-un interviu acordat in 2017 ziarului Adevarul, el remarca:

„Aveam nota scazuta la purtare mereu, dar nu pentru ca eram golan. Aveam o atitudine sfidatoare, fara a fi insa mitocan. Ma dadeau afara de la ore pentru ca, se pare, ma uitam intr-un anumit fel la profesori. Nu faceam nimic special, asa era privirea mea. Bine, eram scosi din minti ca trebuie sa purtam uniforme si nimic altceva pe cap in afara de sapca sau caciula ruseasca. Eu, in fiecare dimineata, din motive de lupta anticomunista, intram pe poarta liceului cu fes si apoi eram dus la cancelarie de patrula de profesori si admonestat. Ca sa nu mai zic vechea poveste ca ne puneau sa ne tundem scurt. Tin minte ca atunci cand ne crestea parul un pic mai mult, ca sa nu se vada, ne duceam in cofetarie si ne dadeam in cap cu apa de la flori si cu zahar ca sa se lipeasca.”

coral