Mihai Bobonete a ajuns zilele trecute la spital, dupa ce a suferit un pneumotorax masiv, o acumulare de aer in spatiul dintre plamani si peretele toracic. La scurt timp dupa ce a anuntat ce se petrece cu el, prietenii l-au vizitat.

"Varu' de la Giurgeni e BINE, chiar daca doua site-uri i-au pregatit pomana. Nu stiu diagnostic, ca nu ma pricep… dar daca un om cu o teava in el si cu un plaman in mana te face sa razi cu lacrimi mai bine de un ceas… lucrurile sunt destul de clare. Maine probabil doarme in patul lui", a scris Dani Otil.

Mihai Bobonete a scris si el un mesaj pe pagina sa in care linisteste pe toata lumea, caci tot raul este spre bine. „Azi e duminica, e o zi minunata, credeti-ma pe cuvant, stiu exact ce spun. Este ziua in care m-am trezit la 5 dimineata si nu mai simteam nimic, am crezut ca sunt mort, atat de bine ma simteam. Nu mai simt tubul in mine, am un tub bagat printre coaste in pleura si ieri la 24 de ore de la interventie, corpul meu a avut mare rafuiala cu jumatatea aia de metru de plastic bagata in mine. Dar azi, azi e bine. Parca sa zic eu ca pare a fi o zi fara morfina”, a precizat Mihai Bobonete.

coral