News Flash:

Daniel Buda, interventie in plenul Parlamentului European: Tarile din estul Europei trebuie sa beneficieze in continuare de bani pentru infrastructura si agricultura

4 Octombrie 2016
2327 Vizualizari | 1 Comentarii
Daniel Buda

Europarlamentarul clujean Daniel Buda a sustinut in plenul Parlamentului European un discurs, in care arata ca statele din estul Europei trebuie in continuare sa beneficieze de banii alocati de Uniunea Europeana pentru infrastructura si alte domenii, pentru a crea plus valoare.

"Banii alocati de UE pentru infrastructura rutiera, feroviara, in sanatate sau agricultura trebuie sa ramana mai departe o realitate pentru tarile din Estul Europei si nu numai! Dat fiind faptul ca tot mai mult se discuta de diminuarea banilor alocati in cadrul Politicii de Coeziune si in cadrul Politicii Agricole Comune, cred ca este important sa atragem atentia asupra faptului ca aceste fonduri creaza plus valoare si statelor contributoare dar si statelor unde au loc investitii in cadrul acestor politici. ", arata Daniel Buda.

Pe aceasta tema, europarlamentarul clujean a sustinut in cursul serii trecute o iterventie in plenul Parlamentului European, pe care o redam mai jos.

"Stimate domnule presedinte, stimati colegi,
Politica de coeziune este un mecanism conceput la nivelul Uniunii Europene in vederea inlaturarii disparitatilor sociale dintre statele membre, astfel incat fiecare cetatean european sa se simta la el acasa, indiferent daca se afla in Estul sau in Vestul Europei.
Astazi, in Europa, criza economica si gestionarea ineficienta a migrantilor, au contribuit la cresterea populismului cu efecte grave asupra viitorului politicii de coeziune.

Multe voci, in special din statele vestice, vin sa conteste eficienta acestei politici, apreciindu-se ca nu exista modalitati clare de exprimare a avantajelor de care ar beneficia si cetatenii din statele net donatoare in urma acestor investitii.
Atrag insa atentia ca statele care sunt astazi net donatoare au beneficiat de-a lungul timpului de resurse financiare consistente de la Uniunea Europeana.
Subliniez totodata ca acesti bani se reintorc in buna masura in aceste state deoarece aproape toate investitiile realizate in tarile din Est sunt efectuate de firme cu tehnica sau materiale care provin din Vestul Europei.", a declarat Buda in Parlamentul European.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

daniel buda parlamentul european
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Darius  | #21040
Te decizi si te convingi!
Primesti instructiuni complete!
Bani dovedit acum pentru tine!
O sansa unica in viata!
Avem o crestere incredibila!
Vrei mai mult timp liber?
Lucrezi comod la calculator!
E totul testat deja!
Stabilitate si seriozitate!
Suntem in continua ascensiune!
Esti in criza de bani?
Obtii rapid progrese!
Aplici instructiunile si ai rezultate!
Sistemul care iti aduce rapid bani!
Aici ai numai de castigat!
Cu rezultate demonstrate!
Ma puteti contacta la adresa de email: dariusdali123@*****.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2118 (s) | 32 queries | Mysql time :0.124971 (s)