News Flash:

Daniel Buda: Tergiversarea aprobării de către majoritatea PSD-ALDE a achiziționării rachetelor PATRIOT generează vulnerabilități de securitate pentru Romania!

17 Noiembrie 2017
870 Vizualizari | 2 Comentarii
Daniel Buda

Europarlamentarul clujean Daniel Buda, preşedintele PNL Cluj, consideră iresponsabil comportamentul membrilor Comisiei de Apărare din Senat aparținând majorității PSD-ALDE, care au refuzat să asigure cvorumul de sedință în vederea aprobării proiectului de lege privind finalizarea achiziționării sistemului PATRIOT,  şi că acesta demonstrează iresponsabilitatea celor care mimează de altfel astăzi guvernarea.

“Dincolo de dezastrul dintr-o economie bazată doar pe consum și fără o creștere consistentă a producției, iată că și puțina  credibilitate din zona securității a fost făcută praf și pulbere. România, situată într-o zonă geo-politică complexă și dificilă în același timp, avea nevoie ca de aer de întărirea relațiilor și a parteneriatului  cu SUA și cu ceilalți actori din zona de securitate. Iar cuvântul dat nu doar că trebuie respectat, el trebuie să fie și întărit prin fapte neîndoielnice că ai capacitatea de a fi un partener serios în orice moment, nu doar într-un conflict armat. Zeci de ani influența Rusiei în România a fost covârșitoare și profund nefastă.

Astăzi, comportamentul iresponsabil al unei guvernări nocive a demonstrat că nici în timp de pace nu sunt în stare să își respecte angajamentele, darămite în timp de război. Atât România cât și celelalte state trebuie să înțeleagă că cetățeanului american nu i se poate cere la nesfârșit să plătească pacea și securitate în regiune iar angajamentele asumate trebuie să fie respectate dincolo de interesele personale sau ale unui grup care, în mod vremelnic se află la guvernare.

Țara nu este și nu va fi a voastră, domnule Dragnea și domnule Tăriceanu. Iar gesturile voastre iresponsabile lovesc într-o Românie și așa șubrezită de demersurile care au aruncat-o la groapa de gunoi a Europei. Tocmai de aceea, vă solicit public să vă respectați angajamentele asumate față de SUA.”, arată Daniel Buda într-un comunicat remis pe adresa redacţiei.

                                                                                                     

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

daniel buda parlamentul european
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Amelia  | #48246
Oferta accesibilă de lucru. Ai timp liber și vrei să ciștigi bani? Compania Română ePublishers ce vizează piața cărților electronice angajează persoane dispuse să lucreze în fața calculatorului.
NU este necesara nici un fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero sub forma a 12 lectii prin email. Contract legal și scrisoare de recomandare.
Cerințe:
- cunostinte minime PC
- conexiune la internet
- seriozitate
- răbdare
- dorință să avansezi și sa înveti ceva nou
Pentru informații trimite textul “Info” la adresa de email: ameliamadalinasobec@*****.com
Amelia  | #48265
Oferim urgent munca part-time fara riscuri: cautam persoane capabile sa obtina
chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi)
lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne
gasiti la adresa de email: ameliamadalinasobec@*****.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1423 (s) | 32 queries | Mysql time :0.028521 (s)