La aproape doua saptamani de cand iubitul ei croat, Seco Dubravko a desfigurat-o in bataie, Daniela Crudu a avut o aparitie socanta. Fosta asistenta tv s-a filmat pe Instagram in timp ce conduce pe strazile din Capitala, dar detaliul care a atras atentia tuturor a fost faptul ca avea mana in ghips.

Daniela Crudu incepe sa treaca usor, usor pentru episodul socant pe care l-a trait in urma cu aproape doua saptamani. Pe contul ei de Instagram, fosta asistenta tv este din nou zambitoare si vrea sa demonstreze ca este mai puternica decat orice problema pe care ar putea sa o traiasca. Cu toate ca le arata tuturor ca isi revine, un detaliu a atras atentia celor care o urmaresc.

Vedeta s-a filmat in timp ce conduce, dar are mana in ghips, cel mai probabil de acum aproape doua saptamani, atunci cand a avut conflictul violent cu iubitul croat, Seco Dubravko. Daniela Crudu se afla in masina sa alaturi de sora ei, Ana Crudu, iar cele doua fredonau de zor o manea care canta la maxim, demonstrand ca se distreaza pe cinste.

In urma celor intamplate, Seco Dubravko i-ar fi cerut brunetei o intrevedere, dar vedeta l-ar fi conditionat pe acesta sa vina acasa la tatal sau si, daca vrea sa discute cu ea, sa faca acest lucru in compania tatalui sau, dar si a surorii sale, Ana. Croatul a refuzat categoric si, potrivit informatiilor oferite de presa, cei doi nu s-ar fi intalnit deloc de la episodul socant.

coral