Andreea Spataru a fost prima asistenta a celor doi  matinali, Dani Otil si Razvan Simion, atunci cand emisiunea ”Neatza cu Razvan si Dani” era difuzata de postul National TV, iar Daniela Crudu – pentru a face o paralela, cu atat mai mult cu cat cele doua vedete au avut parte de agresiuni fizice, fiindca batute de partenerii de viata – a fost prima asistenta TV a celor doi dupa ce emisiunea a fost mutata pe Antena 1.

Daniela Crudu a fost operata de urgenta in urma bataii pe care a primit-o de la iubitul ei croat, iar Andreea Spataru, discutam despre luna iulie a anului 2007, a primit o bataie zdravana de la Ion Boschet.

Andreea Spataru, fosta miss Playboy il acuza de lovire pe Ion Boschet, amenintare si – la un moment dat – chiar a recunoscut in fata oamenilor legii, in mod oficial, ca acesta o batea crunt,  in repetate randuri.

Andreea Spataru s-a retras din lumea mondena dupa ce a devenit mamica

Andreea Spataru facea furori la inceputul anilor 2000, dar s-a retras din lumina reflectoarelor imediat dupa ce a devenit mamica. Dat fiind faptul ca Andreei i-a placut enorm sa fotografieze, in diferite ipostaze, toata lumea a crezut ca fiica ei ii va calca pe urme. Spre disperarea blondei, Maria-Sofia, acum in varsta de 9 ani, este total opusului ei.

„De mica a fost asa. Nu putem sa face o poza amandoua ca nu are stare. E mereu pe fuga, este agitata, zici ca o alearga cineva. Cand reusesc sa o pun intr-un loc, o apuca ba scarpinatul, ba nu-i convine ceva, ba se plictiseste. Sunt sigura ca nu o sa o transform  niciodata intr-un fotomodel. Am incercat sa o dau la balet, dar nicio sansa. Ea are alte preocupari, uite poftim”, dezvaluia Andreea.

coral