Veste bomba in showbiz. Daniela Crudu s-a despartit de iubit si este, din nou, singura. Vedeta a ales sa puna capat relatiei cu partenerul sau, pentru ca nu se mai simtea bine alaturi de el. De fapt, in lipsa lui.

Daniela Crudu, despre motivele despartirii de iubit

Invitata la un post de televiziune, Daniela Crudu a vorbit deschis despre despartirea de iubit. Desi ea era foarte libertina cand venea vorba despre detalii din relatiile sale, ei bine, nu acelasi lucru s-a intamplat si cu ultima. Daniela Crudu a fost atat de discreta incat multi nici nu au stiut ca vedeta este cuplata.

Pana acum, insa, pentru ca Daniela Crudu a decis sa puna punct. Cruduta a explicat ca motivul pentru care nu a mai vrut sa ramana in acea relatie a fost ca nu mai suporta distanta dintre ea si iubit. Se pare ca vedeta nu era dispusa sa faca anumite sacrificii pentru a fi mai mereu alaturi de iubit, la randul lui nici el, astfel ca au decis sa o ia pe drumuri separate.

Daniela Crudu a vorbit, totusi, si despre lucrurile care au atras-o la fostul partener, precizand ca i-a placut la el, culmea, faptul ca era coleric.

"Am avut o relatie la distanta, dar ne-am despartit. M-am saturat sa stau blocata intr-o relatie de genul acesta. La fostul iubit mi-a placut temperamentul coleric", a spus Daniela Crudu la XNS.

Dar Daniela Crudu nu se lasa si spera ca in curand isi va gasi marea dragoste. Astfel, barbati, atentie! Cei care vor sa bata la inima focoasei brunete trebuie sa stie ca aceasta are si cateva pretentii. "Vreau sa ies pe strada si sa fiu mandra de iubitul meu. Vreau sa fie frumos si sa aiba si sufletul frumos", a spus Daniela Crudu.

coral