Dupa ore bune in care nimeni nu a stiut nimic de el, iar antrenorul sau s-a aratat foarte ingrijorat de ”disparitia lui”, Tamas a sunat si s-a facut lamurit.

Gabi Tamas a ”disparut” sambata noapte, dupa amicalul cu CS Mioveni. Atunci, fotbalistul el a publicat o fotografie pe retelele de socializare, apoi a fos de negasit de colegii lui. Acesta n-a raspuns la niciun apel pana duminica seara, atunci cand l-a sunat pe Oren Sterling. Acesta din urma a transmis tuturor ca Tamas este bine.

Potrivit adevarul.ro, Gabi Tamas l-a rugat sa ii anunte si familia ca este bine, sa-i spuna inclusiv sotiei lui acest lucru.

Gabi Tamas a postat, in seara de sambata spre duminica, pe conturile sale de socializare o fotografie cu colegii sai de echipa, la unul din restaurantele din Bucuresti, insa nu s-a mai intors la hotel de atunci. Nimeni din structura clubului nu reusise sa-i dea de urma controversatului fotbalist.

Nici macar sotia lui: “Habar nu am unde este! De unde sa stiu? Sunt cumva ma-sa?!”, a declarat Ioana Tamas cand a fost contactata de cancan.ro.

coral