Lucrurile dintre Andreea Balan si George Burcea au luat o turnura groaznica! Sotul vedetei, care era filat de politisti de foarte mult timp a fost testat cu aparatul Drug Test si a iesit pozitiv la cocaina. In urma celor intamplate, George Burcea s-a ales cu dosar penal.

Intre Andreea Balan si George Burcea, lucrurile nu mai merg bine de ceva vreme, iar acum se pare ca s-a aflat si motivul! Cantareata trece prin momente cumplite, dupa ce sotul ei a fost prins drogat cu cocaina, la volan! Potrivit informatiilor oferite de click.ro, Burcea era filat de ceva vreme de politisti, iar in urma celor intamplate, acesta s-a ales cu dosar penal.

Mai mult, sursa citata informeaza ca George Burcea a fost extrem de cooperant cu oamenii legii, avand in vedere starea in care se afla.

”A fost testat cu aparatul Drug Test si a iesit pozitiv la cocaina. A fost bagat in masina Politiei si dus la IML, unde i-au fost recoltate probe de sange si de urina. Acesta a fost cooperant si se vedea in comportamentul lui ca ceva nu este in regula”, au dezvaluit surse, pentru click.ro.

Se pare ca oamenii legii stiau ca sotul Andreei Balan consuma substanta preferata a milionarilor de ceva vreme, motiv pentru care l-au si filat, o perioada. Zilele trecute, acesta a fost oprit de Politia Rutiera pe Bulevardul Eroilor, foarte aproape de locuinta sa. Cel mai probabil, acesta este si motivul pentru care Andreea Balan a decis ca este mai bine ca ea si Burcea sa mearga pe drumuri separate. In urma celor intamplate si pana la finalizarea dosarului, George Burcea nu mai are voie sa urce la volanul masinii sale. Dacp va primi condamnare pentru fapta sa, permisul de conducere al lui George Burcea va fi anulat si se va putea intoarce in trafic numai daca trece cu bine peste examenul auto pe care l-ar putea sustine la 2 ani de la condamnare, atunci cand ar fi considerat reabilitat.

coral