News Flash:

De azi incepe la Cluj a patra etapa de dezinsectie pe domeniul public

1 Iulie 2015
751 Vizualizari | 0 Comentarii
dezinsectie
Primaria Cluj-Napoca va efectua in perioada 1 – 15 iulie 2015 a patra actiune de dezinsectie pe domeniul public al municipiului Cluj-Napoca.

Actiunea se va desfasura intre orele 21.00 si 5.00. In cazul conditiilor meteorologice nefavorabile, durata prevazuta se va decala și/sau prelungi.

Substantele folosite in actiunea de dezinsectie  sunt K”OTRHINE EC 25 -  insecticid pentru combaterea adultilor si BAYICIDAL 25 WP – insecticid pentru combaterea larvelor.  Produsele mentionate sunt avizate de Ministerul Sanatații – Comisia Naționala a Produselor Biocide, fac parte din grupele Xn respectiv Xi de toxicitate si se regasesc in Registrul National al produselor biocide avizate pentru profilaxia sanitar umana.

Actiunea se desfasoara in conformitate cu prevederile legale:
- Legea 101/2006 a serviciului de salubrizare a localitatilor;
- Ordinul  nr. 119 din 2014 pentru aprobarea normelor de igiena si sanatate publica privind mediul de viata al populatiei
- Regulamentul de delegare a gestiunii serviciului public de deratizare, dezinsectie si dezinfectie din municipiul Cluj-Napoca, aprobat prin HCL NR. 184 din 28 martie 2006.

Pentru eficienta, activitatea de dezinsectie trebuie tratata in mod unitar, atat pe domeniul public, cat si privat la nivelul localitatii, motiv pentru care facem un apel cetatenilor, asociatiilor de locatari/proprietari, agentilor economici si institutiilor de pe raza municipiului sa efectueze dezinsectia pe proprietati, cladiri, subsolul blocurilor, odata cu actiunea de pe domeniul public a Primariei Cluj-Napoca.

Activitatea de dezinsectie este realizata de firma S.C. CORAL IMPEX S.R.L., conform contractului de concensionare a serviciului de deratizare, dezinsectie si dezinfectie incheiat cu municipiul Cluj-Napoca.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

primaria cluj-napoca dezinsectie municipiului cluj-napoca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1342 (s) | 23 queries | Mysql time :0.053443 (s)