Mihai Mitoseru (44 de ani) si sotia sa, Noemi (32 de ani), au decis sa se separe dupa 13 ani de relatie, dintre care patru au fost de mariaj. Au trecut prin bune si rele, dar acum sunt hotarati sa dea o sansa fericirii si separat.

Prezentatorul Kanal D si fosta lui sotie, care este insotitoare de zbor, si-au dat seama ca isi doresc lucruri diferite si ca este momentul sa se separe.

De ce au divortat Mihai Mitoseru si sotia lui Noemi?

„Toata lumea incearca sa gaseasca un motiv real al despartirii noastre. Asta facem si noi doi de trei luni.

Din pacate nu am plecat cu alta, nu a fost ea cu altul, nu ne-am batut, nu avem „mobila” de impartit.

La noi (dupa 13 ani!) a intervenit ce e cel mai rau: obisnuinta! Si nu am stiut sa facem ceva sa trecem peste!

Nu cred ca e bine sa traim din inertie, nu avem copii care sa ne tina impreuna, meritam sa nu pierdem nici macar o zi in care sa putem sa fim fericiti!

Impreuna sau separat! De data asta am hotarat amandoi sa incercam separat! Sper din toata inima mea ca Noemi sa fie si mai fericita decat a fost in ultimii 13 ani si stiu ca si ea imi doreste la fel.

Va multumesc tuturor pentru faptul ca sunteti langa noi”, a scris Mihai Mitoseru pe Facebook.
Cum a anuntat Mihai Mitoseru divortul de Noemi?

In anul 2015, dupa 9 ani de relatie, Mihai Mitoseru si Noemi s-au casatorit . „Am avut bunul simt sa ascund elegant situatia, dar a trecut prea mult timp si nu mai pot sa fac pe prostul cand ma intreaba toata lumea de ce sunt singur!

Dupa o relatie de 13 ani, am hotarat ca saptamana viitoare sa mergem la notar si sa divortam!

Nu ne mai intelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie si copii, ea intrase in criza femeii de 32 de ani si si-a pus silicoane) si, de 3 luni, a plecat la mama ei!

Stiu ca ne iubim (e greu sa treaca dupa atatia ani), dar e mai bine asa! Ii multumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trait impreuna (si au fost multe in 13 ani!) si vreau sa fie fericita toata viata (chiar si fara mine), dar imi doresc acelasi lucru si pentru mine!” coral