News Flash:

De ce nu este recomandata combinatia lapte si cereale la micul dejun

23 Ianuarie 2014
1528 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7216 RON (-0.0044)
USD: 4.2706 RON (+0.0054)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Specialistul in alimentatie Gheorghe Mencinicopschi a subliniat importanta micului dejun pentru sanatate, punctand totodata principalele greseli pe care le facem atunci cand alegem alimentele incluse in prima masa a zilei.

Doctor Menci a explicat, pe blogul personal, importanta micului dejun, precizand totodata ca aceasta masa se ia cam la 1-3 ore de la trezire si ar trebui sa includa o treime din hrana zilnica. Meniul ar trebui sa contina (atentie la asocierile corecte): grasimi (unt, branzeturi, oua), proteine (carne rosie, oua), glucide lente (paine integrala, orez integral, cartofi fierti). Grasimile sunt arse fara a avea un efect puternic de ingrasare, iar proteinele vor fi metabolizate eficient. In situatii speciale, micul dejun poate fi chiar si singura masa din zi, daca aportul de nutrienti este echilibrat si suficient cantitativ, a explicat nutritionistul pe doctormenci.ro.

De asemenea, precizeaza medicul, combinatia de lapte cu cereale, pentru micul dejun, este indigesta si trebuie evitata, intrucat laptele este greu de asociat cu alte alimente.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

gheorghe mencinicopschi micului dejun sanatate greseli
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1080 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019203 (s)