Mircea Badea este una dintre cele mai cunoscute figuri de pe micul ecran din Romania. Nu o data, prezentatorul Antena 3 a povestit ca a fost oprit in trafic de politisti. Acesta are insa o atitudine ostila fata de cei in uniforma cu care a recunoscut ca nu vorbeste decat ceea ce este necesar.
  
In urma episodului in care Cristian Boureanu a intrat in conflict cu un politist, Mircea Badea a povestit cum procedeaza el cand este oprit de catre o patrula. “Eu am propria mea procedura cu politia. Felix Rache a fost martor cand ne-a oprit politia. Eu am aroganta de a recomanda procedura. Eu nu vorbesc cu politistul niciodata. Niciodata! Nici nu ma uit la el”, a spus Badea la Antena 3.

Acesta a continuat: “Eram intr-o dimineata, trebuia sa plecam in Delta intr-un teambuilding. Era 3 dimineata. M-a oprit politia sa-mi puna fiola. Am deschis geamul, eu ma uitam in fata cu mainile pe volan, ca in America. I-am dat actele, dar nu m-am uitat la el. Apoi zice: ‘Aaa, domnul Badea! Ce faceti?’ Nu i-am raspuns. Cand m-a intrebat daca am baut, i-am zis ca ‘Nu’”. Badea a mai spus: “Rache se uita la mine si zicea ca-s nebun. Raspundea el pentru mine in dialogul cu politistul.”

Prezentatorul a incheiat: “De ce nu vorbesc eu cu politistii? Sa nu zica ca i-am injurat. E gresit sa vorbesti cu politistul”

coral