News Flash:

Decanul Facultatii de Drept castiga procesul cu INM-ul privind decontarea cheltuielilor de transport cu avionul. Vezi MOTIVAREA

10 Aprilie 2015
3297 Vizualizari | 2 Comentarii
Florin Streteanu
Florin Streteanu, decanul Facultatii de Drept a UBB, a castigat procesul cu Institutul National al Magistraturii (INM), pentru restituirea cheltuielilor legate de transportul aerian Cluj Napoca- Bucuresti, in vederea formarii profesionale a personalului din justitie, ca prescrise.

Din motivarea atasata se poate observa cum desi Curtea e Conturi a interpretat ca decontarea cheltuielilor de transport a fost nelegala, neavand la baza un act justificativ, INM a pierdut procesul, deoarece datoria decanului a fost prescrisa in timp.In urma divergentelor privind decontarea transportului, Florin Streteanu a incetat sa mai colaboreze cu INM.

Florin Streteanu are un CV impresionant, acest fiind absolvent al Facultatii de Drept a Universitatii Babes-Bolyai, promotia 1995 (sef de promotie), absolvent al cursurilor Facultatii Internationale de Drept Comparat din Strasbourg (1995-1999), ciclurile I-III, promotia Alfred Rieg (1999) si devenind doctor in drept penal al Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca cu teza Concursul de infractiuni in anul 1998. Din 2012 Florin Streteanu este decanul Facultatii de Drept a Universitatii Babes-Bolyai.

La finele anului trecut, magistratul Iulia Motoc era aleasa de catreAdunarea Parlamentara a Consiliului Europei (APCE) pentru functia de judecator la CEDO, printre celelalte doua propuneri inainte de Romania figurand si numele reputatului profesor Florin Streteanu.

Citeste aici in exlusivitate motivarea hotararii judecatoresti
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

florin streteanu ubb castigat procesul inm
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1720 (s) | 34 queries | Mysql time :0.073236 (s)