Trupul fără viață al Cristinei Țopescu a fost găsit fără viață, duminică,  în casa ei. Semnalul de alarmă a fost tras de o vecină care s-a îngrijorat pentru că nu o ai văzus de mult, așa că a sunat la 112 și a chemat polițiștii pentru a pătrunde în locuință. Medicii nu au putut să stabilească exact cauza morții.

Fiica lui Cristian Șopescu o să fie incinerată fără inimă, conform bugetul.ro. Aceasta a fost decizia medicilor,  organul i-a fost scos de medicii legiști, pentru a putea efectua analizele, iar acum este ținută într-un lichid special. Inima nu o să fie incinerată alături de trupul jurnalistei la crematoriu.

Unde va fi incinerată Cristina Țopescu

Familia Cristinei Țopescu a transmis public un comunicat de presă în care dezvălui locul și data la care o să fie incinerată jurnalista.

„Cu mare tristeţe anunţăm prematura trecere în nefiinţă a Cristinei Ţopescu. Pe această cale vă aducem la cunoştinţă că trupul neînsufleţit va fi depus la capela cimitirului Şerban Vodă (Bellu) miercuri 15 ianuarie ora 14:00. Rugăm păstrarea decenței și a discreției cuvenite. Va fi incinerată conform propriei dorinţe în data de joi 16 ianuarie 2020 la Crematoriul Vitan Bărzeşti. Rugăm păstrarea decenţei şi a discreţiei cuvenite unor astfel de momente grele”,  scria în comunicatul de presă

coral