Vestea ca Daniela Crudu a fost batuta crunt de iubitul sau croat a socat pe toata lumea. Se pare ca totul s-ar fi petrecut dupa ce fosta asistenta tv si iubitul ei ar fi mers intr-un club de fite, iar barbatul s-ar fi infuriat la culme din cauza faptului ca aceasta este extrem de cunoscuta si curtata de barbati. Pe de alta parte, surse din anturajul celor doi au povestit, in presa, faptul ca iubitul croat al Crudutei si-ar fi iesit din minti, atunci cand ar fi constatat ca vedeta ar fi cheltuit o suma mare de bani, in timp ce el era plecat din Romania.

Scandalul dintre Daniela Crudu si iubitul sau croat a luat amploare. Vedeta a ajuns de urgenta pe mana medicilor, cu fata tumefiata si plina de sange, dar si cu mai multe fracturi, dupa ce a incasat o bataie sora cu moartea, din partea barbatului.

Imediat dupa cele intamplate, Daniela Crudu a luat o decizie radicala: vedeta s-a retras din social media si a decis ca este mult mai bine pentru ea sa-si inchida conturile de pe toate retelele de socializare, cel mai probabil pentru a evita o adevarata dezbatere pe care oamenii ar fi facut-o, in mediul online. De asemenea, prin aceasta decizie, Daniela Crudu a vrut sa se fereasca, probabil, de un val inevitabil de intrebari pe care le-ar fi primit din partea internautilor.

Conform unor martori, scenele violente dintre Daniela Crudu si iubitul ei croat s-au derulat in locuinta fostei asistente TV de la Antena 1. De altfel, ea a fost cea care a sunat la numarul unic de urgenta 112 si a cerut ajutorul dupa ce a fost agresata cu bestialitate de partenerul sau de viata. Cu toate acestea, Cruduta a refuzat sa depuna plangere impotriva barbatului care a fost la un pas de a o mutila.

coral