Postul a incercat sa nu faca public faptul ca din acest an X Factor nu va mai exista si inca nu vrea sa spuna daca au renuntat definitiv la format sau nu.

Decizie BOMBA a Antenei 1! Renunta la X Factor dupa mai bine de 7 ani! Din informatiile publicate de paginademedia.ro se pare ca in acest an Antena 1 nu va mai difuza X Factor, fiind prima data cand postul decide sa renunte la productie.

Desi Antena 1 detine in continuare licenta X Factor se pare ca este pentru prima data cand postul a decis sa renunte la productia care in urma cu cativa ani era una dintre cele mai de succes ale postului.

Dupa mai bine de 7 ani si 8 sezoane talent show-ul muzical nu va mai fi pe post in acest an, chiar daca postul tv sustine ca are, inca, un contract. Se pare ca principala cauza pentru care Antena 1 scoate definitiv din grila X Factor este pentru ca nu au reusit sub nicio forma sa invinga Vocea Romaniei de pe Pro TV.

De-a lungul timpului Antena 1 a incercat cu disperare sa faca din emisiune una de succes, schimband juriul emisiunii de 4 ori inca de la lansare. Pe parcursul celor 7 sezoane emisiunea a avut noua jurati: Paula Seling, Adrian Sana, Mihai Morar, Dan Bittman, Cheloo, Delia, Stefan Banica, Horia Brenciu si Carla’s Dreams iar show-ul a avut doua perechi de prezentatori: Razvan si Dani – sapte sezoane; Mihai Bendeac si Vlad Dragulin – un sezon.

Decizie BOMBA a Antenei 1! Renunta la X Factor

Antena 1 totusi sustine ca nu a abandonat definitiv formatul si ca si-a propus sa mai produca show-ul de divertisment dar fara sa anunte exact cand intentioneaza sa faca asta. „Antena Group detine in continuare licenta pentru formatul X Factor si va continua producerea acestui show de divertisment. Antena Group isi rezerva dreptul de a comunica programarea acestui format in grila postului, in conformitate cu strategia trustului.” este pasajul trimis catre paginademedia.ro prin care Antena 1 isi anunta intentiile.

coral