Minodora si sotul ei, Liviu, implinesc 14 ani de casnicie, iar cu aceasta ocazie, cei doi au fost invitati in cadrul unei emisiuni tv, unde au vorbit despre relatioa lor cu bune si rele.

 „Pe 1 martie de ziua mea se fac 14 ani de casnicie. Fac 41 de ani. Marco este pianist, ii place. In casa schimb totul, nici de casa nu se plictiseste, schimb totul, covoare. E ca si cum au trecut 3 saptamani pentru mine, foarte repede. Au fost momente pentru mine foarte importante cand am observat ca Liviu tine la mine cu adevarat.

Pe patul de spital am vazut reactia lui, am vazut ca este foarte ingrijorat. Au fost momente in care a fost criza financiara si a fost destul de greu, dar ne-am sustinut unul pe celalalt.

Momente de bucurie cand a venit Marco, primul Craciun impreuna cu Marco. Vrau sa ii spun inca o data sotului meu ca inseamna foarte mult pentru mine, ca ii multumesc pentru rabdare, ca e foarte greu de convietuit cu mine, cu un artist, iar el are rabdare. Melodia pentru Liviu se numeste „Tu esti lumea mea”, a povestit Minodora. Recent, Minodora a simtit nevoia unei schimbari de look. Cantareata a fost la un salon de infrumusetare si si-a schimbat coafura. Vedeta este acum creata, iar noul look o prinde de minune, lucru pe care l-au ramract imediat si fanii artistei.

coral