Sotul Alinei Sorescu, Alexandru Ciucu, a mai fost casatorit in urma cu ani, casnicia fiind una despre care nu se stiu foarte multe detalii.

Alexandru Ciucu este casatorit cu artista Alina Sorescu, impreuna cu care formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbi-ul romanesc, dar si unul dintre cele mai unite.

Alexandru Ciucu si Alina Sorescu au impreuna doua fetite, Carolina si Raisa. Chiar daca au trecut peste sapte ani de la casnicia lor, Alexandru Ciucu si Alina Sorescu stiu sa mentina vie flacara pasiunii.

Mariajul cu Alina Sorescu nu este primul al lui Alexandru Ciucu. Acesta a mai fost casatorit o data. Despre aceasta casnicie nu se cunosc prea multe detalii, insa Alexandru Ciucu a vorbit despre prima sa casnicie intr-un interviu pentru revista Tango, din urma cu ceva ani.

„Prima mea casatorie a fost un impuls de moment, un teribilism al varstei, fara pretentia de a fi fost un pas gandit si pus la cale cu seriozitate. Ne cunosteam de o luna cand ne-am hotarat sa o luam pe acest drum pentru care inca nu eram pregatiti.

Intalnirea cu Alina a avut loc la o alta varsta, intr-un moment al vietii mele cand stiam ce fel de femeie imi doream si mai ales dupa ce ma acomodasem cu ideea ca trebuie sa renunt la unele lucruri pentru a putea construi o relatie.

Temerea cea mai mare a fost legata de diferenta de varsta dintre noi si implicit de experienta. Ma gandeam ca unul dintre noi isi va pierde rabdarea in tot acest proces de maturizare fortata, dar se pare ca dorinta de a ramane impreuna si educatia primita ne-au facut sa trecem cu bine aceste etape atat de necesare unei relatii”, explica Alexandru Ciucu.

coral