Declaratie pe proprie raspundere. O greseala banala i-a costat 4000 de lei! Un cuplu din Alba a iesit in oras, avand la ei declaratiile, dar a uitat ceva foarte important. Ce au descoperit politistii!

Declaratie pe proprie raspundere. ”Astazi am primit amenda de la Politia Aiud, d-nul agent Negru, pe motiv ca nu am scris in declaratie ora deplasarii. Nu exista in declaratia pe proprie raspundere asa ceva. Au mai trecut oameni pe strada, nu au fost controlati, in amenda spunandu-se ca nu a fost nici un om pe drum. Asta pentru ca am fost dupa alimente.

Declaratie pe proprie raspundere. Amenda este de 2.000 de lei. Asta face Politia Aiud! Dupa ce ni s-a fotografiat declaratia, ni s-a spus ca suntem liberi si ca este totul in regula. Vi s-a dat puterea sa va bateti joc de oameni? Acest domn politist cu buletinul in mana nu poate calcula cati ani avem.

Ordonanta militara din amenda e data pentru persoane peste 65 ani. Ps. Sotului meu i s-a emis aceeasi amenda, in valoare de 2.000 lei. Aproape 1.000 euro pentru ca aveam totul in regula”, a scris o localnica din Aiud, joi, pe reteaua de socializare Facebook.

Declaratie pe proprie raspundere. Politistii sustin ca familia a umblat prin tot orasul pentru cumparaturi de baza, dar in masina avea un singur pachet de sticksuri, scrie mediafax.ro.

coral