Deea Maxer a oferit detalii din intimitate la o emisiune de la Kanal D. Artista a explicat cum reuseste sa evite ca fiul sau sa intre peste ea si sotul ei in momentele de intimitate.

Deea Maxer si partenerul ei de viata, Dinu Maxer, au fost invitati la emisiunea pe care Teo Trandafir o modereaza la postul de televiziune Kanal D. Vedeta a fost intrebata de prezentatoarea Teo Trandafir cum reuseste sa se bucure de intimitate cu sotul sau fara ca baietelul ei sa intre peste ei.

Deea Maxer a fost plecata recent la munte cu familia sa, de ziua ei de nastere, si a explicat cum au stat lucrurile acolo din acest punct de vedere.

„Am avut un apartament si atunci Andreas a avut camera lui, noi camera noastra. Ni s-a mai intamplat si lucrul asta (n.r. sa intre peste ei)… Acum nu. Am rezolvat cu cheia in usa. Avem un copil foarte linistit. Cand e ora de somn face nani, pana a doua zi dimineata nu avem probleme… Trebuie sa ne descurcam, altfel cum tinem flacara aprinsa?”, a declarat Deea Maxer la TV.

Deea Maxer este cunoscuta pentru show-urile orientale pe care le ofera. In plan personal, vedeta  este casatorita cu cantaretul Dinu Maxer. Cei doi artisti, care au impreuna un baietel pe nume Andreas.

coral