News Flash:

Descoperire REVOLUTIONARA, ascunsa de companiile farmaceutice! ADEVARUL despre vitamina care UCIDE cancerul

10 August 2015
2113 Vizualizari | 0 Comentarii
In volumul sau "World Without Cancer", autorul american Edward Griffin descrie adevarul despre o descoperire mai veche, ascunsa cu grija de marele public, si anume proprietatile curative ale vitaminei B17, numita si laetril sau amigdalina, scrie EsoReiter, citat de Agerpres.

Este un fapt demonstrat faptul ca aceasta substanta distruge repede celulele canceroase. Autorul ofera mai multe informatii despre vindecarea bolnavilor de cancer gratie B17, precum si explicatiile stiintifice ale actiunilor sale si ridica intrebarea 'De ce medicina conventionala nu recurge la aceasta pe scara larga impotriva bolii inselatoare?'.
 
Griffin sustine ca vitamina B17 nu este utilizata in medicina conventionala nu din ratiuni de ordin stiintific, ci din cauza politicii elitei mondiale in domeniul oncologic. Miliarde de dolari sunt cheltuite anual pe cercetare si tratamente ale cancerului, alte miliarde sunt cheltuite pe productia armatei de substante chimice destinate sa lupte impotriva bolii. Astfel, ascunderea vitaminei B17 este de ordin economic pentru o industrie farmaceutica dominanta in lumea noastra.

Vitamina B17, care ucide cancerul, este continuta in special in samburii de caise. Acestia au fost declarati oficial medicament impotriva tuturor tipurilor de cancer inca acum 35 de ani. Dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, dr. Max Gerson si-a tratat cu succes pacientii cu acest remediu si l-a inclus in metoda sa de combatere a cancerului.

Amigdalina se gaseste in samburii de caise, migdale, visine, piersici, prune si mere, precum si in semintele de mere, sorg, mei, seminte de in, linte, unele soiuri de fasole si struguri. De asemenea, in unele plante si multe alte produse pe care omul modern nu le utilizeaza in mod curent in alimentatie.

Modul actual de viata ne face sa consumam produse din faina rafinata, mult zahar, ulei de gatit si alte produse industriale si procesate, in timp ce alimentele organice naturale au fost mult timp absente din meniul nostru. Bunicii nostri au mancat alimente naturale nerafinate, iar cancerul pe vremea lor era un eveniment rar. Ei consumau fructe uscate, paine din faina bruta si chiar paine din mei. Astfel, ei aveau acces, fara sa stie, la vitaminele necesare pentru o viata sanatoasa, ferita de boli, inclusiv amigdalina (B17).

Vitamina B17 a fost interzisa pentru tratamentul cancerului acum 35 de ani, chiar daca numerosi savanti sustineau ca, daca o persoana ar consuma zilnic aceasta vitamina, ea nu ar dezvolta cancer, sustine autorul volumului mentionat. Potrivit acestuia, gigantii farmaceutici, precum si Ministerul Sanatatii al SUA au exercitat presiuni uriase asupra Directiei de control pentru calitatea alimentelor si medicamentelor, care a declarat drept ilegala comercializarea vitaminei B17, impreuna cu informatiile atasate despre efectele sale terapeutice impotriva cancerului, precum si vanzarea unor categorii de fructe proaspete si samburi de caise.

Tactica mai includea raspandirea de zvonuri ca samburii de caise si de migdale contin cianura si ca aceasta i-ar putea otravi pe cei care le mananca. Dar adevarul este ca nimeni nu s-a otravit din aceasta cauza pana in zilele noastre, chiar daca a consumat in cantitati mari samburi de caise sau migdale, scrie Edward Griffin in volumul sau.

celulele canceroase b17 medicina conventionala cancer amigdalina
Distribuie:  
Incarc...

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1010 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013664 (s)

loading...