Specialistii care cerceteaza curtea lui Gheorghe Dinca, barbatul de 66 de ani supranumit ”Monstrul din Caracal”, au folosit – ieri – un scanner, iar concluziile la care au ajuns sunt, pur si simplu, socante.

Nu mai putin de 10 locuri in care ar putea exista unele obiecte au fost identificate de aparatul performant, iar anchetatorii spun ca scenariul terifiant ar fi acela in care, pe langa obiectele respective, ar putea fi descoperite si fragmente osoase umane. Cea mai importanta intrebare pe care si-o pun toti cei implicati in ancheta este daca Gheorghe Dinca mai are si alte victime ”la activ”, iar cercetarea la fata locului poate scoate la lumina detalii ingrozitoare, in cazul in care anchetatorii vor reusi sa descopere probe concludente.

Cercetarile vor continua si azi la ”Casa groazei”. Scannnerul cu care a fost radiografiat solul permite scanarea la o adancime de pana la 3,5 metri in pamant si putin peste 1 metru daca solul a fost acoperit cu beton. Cercetarea vizeaza o suprafata de 2000 de metri patrati, informeaza digi24.ro.

Arestare preventiva pentru inca 30 de zile

Magistratii Tribunalului Olt au decis, miercuri, sa prelungeasca, la cererea procurorilor, mandatul de arestare preventiva pe numele lui Gheorghe Dinca cu inca 30 de zile, pana in 24 septembrie. Potrivit deciziei, Tribunalul Olt a dispus, miercuri, prelungirea duratei arestarii preventive pe 30 zile, din 26 august pina in 24 septembrie. Inculpatul nu a contestat decizia magistratilor.

coral