Pe Leonard Miron publicul il stie din postura de prezentator de televiziune, insa putini sunt cei care stiu ca acesta a terminat Facultatea de Medicina, specializarea Ginecologie.

Fostul prezentator de televiziune Leonard Miron a facut dezvaluiri intr-un interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro. Acesta a scos la iveala un amanunt mai putin cunoscut din trecutul sau, si anume ca este absolvent al Facultatii de Medicina.

„Era o perioada in care, dupa ce terminai examenul de licenta, in functie de rezultatele pe care le aveai, puteai sa alegi in ce vrei sa te specializezi, in functie de locurile libere din anul respectiv. Eram cu o colega de grupa si singurele care ramasesera pentru notele noastre erau psihiatrie si ginecologie. Eu mi-as fi dorit psihiatrie, pentru ca voiam sa ma specializez in profiling, in criminalistica. Dar mi-a luat-o inainte colega si eu m-am ales cu ginecologia”, a spus Leonard Miron.

„In momentul in care zburam si aveam sedinta cu echipajul de dinaintea de zbor, m-au intrebat daca am experienta in prim-ajutor si le-am spus ca sunt medic ginecolog. La care colegii mi-au spus: „Stai linistit, n-o sa te deranjeze nimeni!”. Insa am ajuns la hotel la New York si primesc un telefon de la o colega: „Leonard, vreau sa te rog daca poti sa vii sa te uiti, am o mancarime!””, a povestit el despre perioada in care lucra ca insotitor de bord.

„Mi-ar fi placut, pentru ca imi placea mai mult obstretica. Cred ca in momentul in care o femeie da viata unui suflet, momentul ala e absolut fabulos. Intotdeauna cand am asistat la o nastere am avut lacrimi in ochi. Este un lucru unic. E mai impresionant decat orice!”, a incheiat el.

coral