Mihai Bendeac a dezvaluit cateva lucruri despre Andra. Intr-un show de televiziune, celebrul actor le-a spus fanilor despre dezvaluirile pe care i le-a facut si lui Delia care a ramas socata de amanuntele date de Mihai Bendeac. Daca pana acum era un secret, acum nu mai reprezinta vreo surpriza faptul ca Mihai Bendeac este foot fetis. In prisma faptului acestuia, Delia l-a terorizat pe Mihai Bendeac in ultima emisiune de la iUmor.

“Mi-e cald. Uite labile picioarelor”, a spus Delia, vizibil satisfacuta de ''pasiunea'' indragitului actor. Totul nu s-a terminat aici, ea facand glume tot pe seama artistului. “Bendeac are foot fetis si vrea sa imi filmeze picioarele, ii plac labile picioarelor. (…)”. Mai mult, la un moment dat, cantareata l-a calcat pe cap cu picioarele goale si i-a dat sa manance cu picioarele. “Nu m-a amenintat, incerca sa ma incite, sa ma excite. Nu puteam sa ma uit, pentru ca e incitant intr-adevar pentru mine”, a afirmat Mihai Bendeac dupa aceste momente.

Detaliul intim observat de Mihai Bendeac la corpul Andrei Maruta

Actorul a dezvaluit lucruri bizare in ultimul interviu realizat in timpul show-ului de la Antena 1. Acesta le-a dezvaluit cititorilor faptul ca artista americana Hilary Duff este campioana la poze pe wikiFeet.

“Ce comunitate? De obsedati de degete de la picioare?”, a intrebat un reporter de la “iUmor”.

“Da”, a raspuns Mihai Bendeac.

Pe celebrul site mentionat de Mihai Bendeac se afla, pe langa Delia Matache, Anda Adam si Andra Maruta. “Anda Adam trebuie sa o… Deci, asta e rivalul tau de moarte din Romania, sa stii cu cine ai de luptat”, i-a spus actorul cunoscutei cantarete.

“Dar de ce nu e , de exemplu, Teo Trandafir? De unde stii ce picioare are? Ca nu le-a afisat, adica, nu ai de unde sa stii in cine zace… maximum de «sexynest»”, a spus Delia.

“Sunt absolut convins ca daca vreodata Teo Trandafir si-a afisat picioarele si ar fi avut niste picioare senzationale, ar fi fost aici. Vrei sa cautam Teo Trandafir?”, a afirmat Mihai Bendeac.

Picioarele prezentatoarei de la Kanal D nu se afla pe wikiFeet, asa ca Delia Matache a insitat: “Cauta Andra”, iar colegul ei s-a conformat si i-a oferit si raspunsul: “Andra, 78 de fotografii. Nu i-am vazut niciodata picioarele Andrei, acum jurizez la prima vedere. Nu”.

“Cum, ma, nu?! Dupa ce iti dai tu seama ca nu? Nu inteleg”, a spus Delia.

“Am, femeie, dupa atatia ani, niste repere extraordinare. Nu, nu, nu poti sa compari aici cu Anda Adam sau cu tine, ai innebunit?”, a afirmat Mihai Bendeac. coral