News Flash:

Detinutul care spune ca a ucis-o pe Elodia vrea sa fie liber

11 Septembrie 2015
6160 Vizualizari | 0 Comentarii
Elodia
Nicu Pirleteanu, detinutul condamnat pentru ca i-a trimis o scrisoare de amenintare judecatoarei Aspazia Cojocaru de la Curtea Constitutionala, in care ii spunea acesteia ca o va trimite "dupa Elodia", vrea sa scape de pedeapsa.

Detinutul a apelat la un artificiu legislativ si a formulat, la judecatoria sectorului 2 din Capitala, o contestatie la executare, ce urmeaza sa fie dezbatuta.. Conform Codului de Procedura penala, o astfel de solicitare poate fi facuta in urmatoarele cazuri: cand s-a pus in executare o hotarare care nu era definitiva, cand executarea este indreptata impotriva altei persoane decat cea prevazuta in hotararea de condamnare, cand se iveste vreo nelamurire cu privire la hotararea care se executa sau vreo impiedicare la executare sau cand se invoca amnistia, prescriptia, gratierea sau orice alta cauza de stingere ori de micsorare a pedepsei.

Pirleteanu se afla in executare unei pedepse de 12 ani si 10 luni de carcera, dupa ce judecatorii de la Curtea De Apel Bucuresti i-au contopit condamnarea pe care o avea deja cu cea de un an si jumatate de inchisoare primita pentru amenintarile cu moartea la adresa judecatoarei CC Aspazia Cojocaru.

"Stimata doamna judecator/ Cit de curind am sa te omor/ Si nu-i poveste pentru copii/ Vei fi victima la 78/200/ Te voi trimite dupa Elodia draga/ Sa nu te mai intorci niciodata/ Ca esti un magistrat corupt/ De-mi vine sa te.../ Am resentimente mari fata de magistrati/ Vedeava-si decapitati/ Ca sunteti atat de corupti draga/ Ca ati nenorocit o lume intreaga!!!/ Cu stima si respect... (asasinul Elodiei)", i-a scris judecatoarei constitutionale detinutul Nicu Pirleteanu, inchis in Penitenciarul Giurgiu.

Acest detinut sustinea ca a ucis-o pe Elodia Ghinescu si ca poate aduce in fata instantei obiecte ale avocatei, in vederea expertizarii. "Imprejurarea noua este ca la dosarul clientului meu, un detinut, Nicu Parleteanu, a depus un document in care acesta spune ca detine bunuri ale Elodiei care pot fi expertizate. Asadar, se impune lamurirea oricarui aspect rezonabil care priveste legatura cu cauza noastra. Ce altceva sa fie mai rezonabil decat atunci cand vine o persoana si spune: 'Eu sunt (n.r. - autorul), pot sa-ti aduc obiectele (n.r. - victimei)!'?!... E obligatoriu ca toate persoanele care au cunostinta de savarsirea unei infractiuni sa informeze organele judiciare si acestea sa lamureasca veridicitatea sub toate aspectele", a declarat atunci avocata lui Cioaca, Maria Vasii.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

nicu pirleteanu aspazia cojocaru curtea constitutionala pedeapsa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1350 (s) | 23 queries | Mysql time :0.038584 (s)