News Flash:

Dezbaterea „Fondul Moldova- Planul Marshall al Romaniei pentru Republica Moldova", organizata joi la UBB

11 Ianuarie 2016
1492 Vizualizari | 3 Comentarii
UBB Cluj
Facultatea de Studii Europene din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, impreuna cu Institutul de Stiinte Politice si Relatii Internationale ,,Ion I.C.Bratianu", Institutul de Cercetari Europene (ICE), Fundatia Universitara a Marii Negre, Centrul pentru Negocieri si Medieri Internationale si Europene (CNMIE), organizeaza joi, 14 ianuarie 2016, dezbaterea cu titlul ,, Fondul Moldova- Planul Marshall al Romaniei pentru Republica Moldova".

Evenimentul va avea loc la Institutul de Cercetari Europene (str. Em. De Martonne nr. 1), cu incepere de la ora 10.00.

In deschidere vor lua cuvantul: Dan Dungaciu, directorul Institutului de Stiinte Politice si Relatii Internationale ,,Ion I.C. Bratianu" al Academiei Romane si Petrisor Peiu, directorul Departamentului de Analize Economice din cadrul Fundatiei Universitare a Marii Negre. Dezbaterea va fi moderata de conf. univ. dr. Melania-Gabriela Ciot, de la Facultatea de Studii Europene.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Afis
ice cnmie planul marshal
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (3)

Ana Roxana  | #19202
Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar!
Atât timp cât vei continua să susţii în mintea ta imaginea schimbărilor pozitive pe care ţi le doreşti, acestea vor continua să se petreacă în viaţa ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : sweet_girl199117
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1389 (s) | 23 queries | Mysql time :0.057420 (s)