Apar noi dezvaluiri in cazul sefului de Politie care ar fi amenintat-o pe mama Luizei Melencu. Sotia acestuia, Ramona Ciobanu, ar fi procuror la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, potrivit Bugetul.ro.

Mama Luizei a mers, luni, la Institutul National de Criminalistica pentru prelevarea de noi probe ADN. La iesire, femeia a sustinut ca un comisar de Politie ar fi amenintat-o.

”Am fost umilita. Am fost fortata. Pur si simplu m-am razgandit. Nu am vrut sa dau acestea. Nu imi plac regulile absolut care s-au pus. Sa ne explice despre ce e vorba. Acel comisar a luat foc si m-a amenintant”, a declarat Monica Melencu.

Avocatul Tonel Pop a precizat ca ar fi vorba despre comisarul Ciobanu, seful Sectiei de Politie 4.

In urma acuzatiilor aduse de Monica Melencu comisarului Adrian Ciobanu, oficialiii IGPR au anuntat ca seful Politiei Romane a dispus verificari interne pentru a vedea daca spusele femeii sunt adevarate sau nu.

„Cu privire la afirmatiile aparute in spatiul public, facem precizarea ca seful Politiei Romane a dispus verificari interne cu privire la modul in care politistul si-a indeplinit atributiile de serviciu. Verificarile urmeaza sa stabileasca daca intr-adevar asa s-a intamplat”, a declarat Bogdan Ghebaur, purtator de cuvant al Inspectoratului General al Politiei Romane.

coral